12.09.2011

En spent Knut Gustav Woie

Knut Gustav sier til Glåmdalens nettavis:
"Jeg er helt stum. Nå blir det spennende utover natta nå, sier Knut Gustav Woie (Sp) i Eidskog."

Les saken HER!

 ...eller her:

Jeg er helt stum. Nå blir det spennende utover natta nå, sier Knut Gustav Woie (Sp) i Eidskog. Det sier ordfører Knut Gustav Woie etter at 663 forhåndsstemmer i Eidskog er telt opp. 

Det viser at Sp i Eidskog ser ut til å gå mot et brakvalg. Med 29 prosent av forhåndsstemmene er partiet kun tre prosent mindre enn Ap, noe som gir begge ni representanter i kommunestyret dersom resultatet skulle stå seg. 

– Vi hadde et håp før valget om å øke med to representanter til seks, men står dette seg er det jo helt fantastisk, sier Woie.

Arbeiderpartiet har, dersom resultatet av forhåndsstemmene skulle stå seg mistet tre representanter, og kommer inn med ni representanter i kommunestyret. Frp mister også tre representanter i forhold til forrige valg, og kommer inn med tre. Den nye representanten Venstre ser også ut til å kunne få plass i kommunestyret ut ifra forhåndsstemmene.

Mye tyder også på stor valgdeltakelse i Eidskog. Antall forhåndsstemmer er 350 flere enn ved forrige kommunevalg, og i Matrand valgkrets skal det ha vært et oppmøte på hele 68 prosent. Ved forrige valg stemte 56,1 prosent av de stemmeberettige i Eidskog.

Kilde: glomdalen.no 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du kommenterer!